Staffan Unge ny partner hos Slättö i rollen som affärsutvecklingschef

Slättö har rekryterat Staffan Unge som affärsutvecklingschef.

Staffan kommer från en position som Sverigechef på Barings Real Estate där han varit ansvarig för transaktioner och förvaltning av Barings bestånd i Sverige. Dessförinnan har han haft en position som transaktionschef och affärsutvecklingsansvarig på Svenska Handelsfastigheter samt rådgivare på nuvarande Nordanö med stor delaktighet i nya affärsområden och strategiska projekt. Rekryteringen är ett led i Slättös fortsatta expansion till fler fastighetstyper och produkter. Staffan började sin anställning den 9 september.

Slättö har sedan starten 2013 genomfört fastighetsinvesteringar till ett värde om drygt 10 miljarder kronor. Bolaget förvaltar alternativa investeringsfonder med aktiva strategier inom segmenten bostäder, samhällsfastigheter samt industri- och logistikfastigheter.

– Jag och Staffan har känt varandra i snart 10 år och jag är glad att vi äntligen får möjligheten att jobba tillsammans. Vi vill fortsätta att utveckla Slättö med ett team som förenar kompetens med ett högt personligt engagemang. Staffan är med sin breda erfarenhet och kunskap en nyckelrekrytering för oss, säger Johan Karlsson, vd och grundare, Slättö.

– Jag är glad att resan hos Slättö äntligen börjar. Slättö präglas av ett kompetent, hungrigt och affärsdrivet team, vilket tilltalar mig. Jag ser fram emot att tillsammans med organisationen vidareutveckla och expandera Slättös verksamhet och skapa nya sätt att tänka, agera och förhålla sig till, säger Staffan Unge, nytillträdd affärsutvecklingschef, Slättö.

För ytterligare information:
Johan Karlsson via e-post: johan.karlsson@slattoforvaltning.se
Staffan Unge via e-post: staffan.unge@slattoforvaltning.se

För koordination: Daniel Lyckhammar via e-post: daniel.lyckhammar@slattoforvaltning.se

Besök även: www.slattoforvaltning.se

Go back